Pakket Nostalgia - wit

€74,95 Incl. btw


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs ontworpen. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe CAL voor 2018: Nostalgia!

  De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
  De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8. 


  Wanneer?

  De Crochet along start eind januari en loopt 30 weken door, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep 'Haakplein' is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden de tweede week van januari uitgeleverd.

  Er zijn 2 prachtige pakketten beschikbaar, 1 in de witte variant en 1 in de ecru versie.
  Ze worden geleverd in een mooie doos, er zit een prachtig leren label bij en een handige toerenteller!

  Afmetingen?

  De afmeting van dit sprei verschilt van persoon, de ene haakt strakker, de ander losser maar we gaan uit van een afmeting van ongeveer 155 x 205cm.

  De haaknaald die de dames hebben gebruikt heeft dikte 2,0 of 2,5 mm. De gehele deken hebben ze met 1 maat naald gehaakt. Kies de naald die het beste bij u past!

  Let op dit is een voorder, als u meerder artikelen besteld worden deze tegelijk uitgeleverd in de 2e week van januari 2018!

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus