Stylecraft Special DK

Stylecraft Special DK

100% acryl   /   100 gram = ca. 295 meter   /   naald 3,5 - 4 mm   /   wasbaar op 40°C

Stylecraft Special DK is een 100% acrylgaren van een zeer hoge kwaliteit en is beschikbaar in heel veel prachtige kleuren. De Stylecraft voelt zeer zacht aan en haak- en breiwerken met deze wol blijven ook op langere termijn prachtig. Deze wol is zeer geschikt voor het haken en breien van kleding, dekens, het haken van amigurumi's,...

De bollen zijn extra groot (100 gram) en hebben een looplengte van 295 meter. Met 18 bollen Stylecraft Special DK kun je al een warme deken haken van circa 200 x 140 cm.

Gebruik haaknaald 4mm voor kleding en het haken van dekens. Voor het haken van amigurumi's adviseren wij haaknaald 3,5mm om een mooie dichte structuur te verkrijgen. Deze wol geeft amigurumi's een zachte, knuffelige uitstraling en zal ook bij veelvuldig gebruik mooi in vorm blijven.gebruikte haakpatroon en de manier van haken.

Stylecraft Special DK is in het buitenland een zeer populair garen en wordt geprezen door hakers en breiers vanwege de fantastische kwaliteit van de wol en mooie intense kleuren. Bekende bloggers zoals Lucy van Attic24 en Matt van de blog According to Matt hebben al prachtigste creaties gemaakt met deze wol.

block
block
Min: €0 Max: €20
Pagina 1 van 4